Cidan – Applicatie voor takeldiensten

Vanaf: 80,00 / maand

Facturen opbouwen van order tot eindopdracht

Bij een opdracht wordt er actie ondernomen en een takeling uitgevoerd, maar het kan zijn dat de takeling eerst naar het depot wordt uitgevoerd waarna deze de volgende dag naar een garage moet voor herstelling. Het gevolg is dat men een factuur voor een klant moet kunnen opbouwen want ondertussen komen er nog opdrachten binnen. Deze applicatie geeft de mogelijkheid om de eerste gegevens reeds op te maken en achteraf de verschillende acties, die mogelijks ook buiten het forfait vallen of aan het weekendtarief deels worden uitgevoerd, stuk voor stuk op te bouwen zodat alle gegevens op één factuur terecht komen, zelfs bij een stalling.

Wissen

Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie:

Beschrijving

Bespaar tijd uit met het sorteren van werkopdrachten

Kent u dit ook dat er werkbonnen moeten uitgezocht worden? De ene voert de eerste takeling uit, de tweede vervoert de accidentele wagen naar een bepaalde garage en een derde brengt de herstelde wagen terug naar de eigenaar. Deze bons sorteren op naam of op chauffeur kan een tijdrovende opdracht zijn. Met deze applicatie heeft u alles in één overzicht, steeds oproepbaar.

 

Annulatie onderweg of annulatie in het algemeen?

Men doet een oproep om een takeling uit te voeren, maar reeds onderweg wordt deze opdracht terug afgelast omdat het voertuig toch weer startte of net voor het vertrek belt men de opdracht af. In deze applicatie heeft u de keuze om ofwel het forfait aan te rekenen voor de annulering onderweg of kan u kiezen om de opdracht volledig te deleten.

Uw trajecten gekoppeld met Google Maps

Steeds de gereden km’s zelf berekenen met Google Maps is in deze applicatie niet meer nodig. De applicatie is gekoppeld met Google Maps zodat deze de juiste km’s automatisch op de factuur berekent. Opnieuw tijd- en geld besparend.

Verlaag uw secretariaatskosten

Door uw facturen op te bouwen met deze applicatie voorkomt u bijkomend personeel te moeten aanwerven voor het beheer van uw facturen en betalingen.                      Voer uw betalingen in en gebruik het gekoppelde kasboek voor contante betalingen en krijg een overzicht van de nog openstaande bedragen, ook al is de factuur deels betaald.

Logging van emails

Uw klant beweert geen factuur per mail ontvangen te hebben, maar in het overzicht kan je onmiddellijk aflezen wanneer de factuur verstuurd werd.

Creditnota’s opmaken en automatisch versturen

Al uw facturen en creditnota’s versturen naar de begunstigde en de mogelijkheid om deze te versturen in kopij naar een verzekeringsmaatschappij of naar uw boekhouder is ingebouwd in deze applicatie. De eventuele creditnota refereert automatisch naar de opgemaakte factuur, onmiddellijk en efficiënt op te maken.

Extra informatie

Modules

Particulieren & garagebedrijven, Verzekeringscontracten, gerechtelijke takelingen