Reservatiesystemen

50,00 / maand

Online restaurantreserveringssysteem

Integreer ons online restaurantreserveringssysteem met een paar eenvoudige stappen in uw site.

Laat uw klanten online een gezellige tafel reserveren en zich speciaal voelen door een comfortabele en discrete service te garanderen. Het 24-uurs restaurantreserveringssysteem biedt een interactief stoelenplan van uw gebouw. Start speciale promoties en kortingen en trek nieuwe klanten aan!

Wissen

Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie:

Beschrijving

OctomanPro

Restaurantboekingssysteem is een handig self-service tafelboekingssysteem dat op elke website kan worden ingesloten.
Met het restaurantreserveringssysteem kunt u het boekingsproces aanpassen, mensen in staat stellen om een tafel te reserveren via uw site, restaurantbeschikbaarheid en reserveringen beheren. Ons PHP restaurantscript biedt alle onmisbare functies om de conversieratio van uw website te verbeteren en het boekingsproces van de restauranttafel te optimaliseren!

Beheer reserveringen snel en gemakkelijk !

Ontworpen voor snel en efficiënt beheer, altijd en overal.

  • Online boeken
   Vergroot het aantal conversies en optimaliseer het tafelboekingsproces door uw eigen 24/7 open restaurantreserveringssysteem te maken.
  • Reserveringsbeheersysteem
   Met het ingebouwde reserveringsbeheersysteem kunnen beheerders reserveringen toevoegen, bewerken en verwijderen, klantgegevens en beschikbaarheid beheren.
  • Tafelbeheer
   Upload een restaurantkaart in uw tafelreserveringssysteem en laat klanten de gewenste tafel (len) online selecteren en boeken.
  • Email & SMS notificaties
   Het tafelreserveringssysteem kan worden ingesteld om uw klanten te herinneren aan toekomstige reserveringen via e-mail of korte sms-berichten.
  • Voucher systeem
   Voer promoties en kortingsaanbiedingen uit waar uw klanten van kunnen profiteren op de betaalpagina bij het maken van een reservering.
  • Mobielvriendelijk
   De mobielvriendelijke front-end lay-out is beschikbaar in 10 kleurthema’s die het beste bij uw websiteontwerp passen en op allerlei apparaten worden geladen.

Extra informatie

Welk systeem hebt u nodig ?

Taxibedrijf, Busbedrijf, Restaurant, Hotel, Evenementensector, Opslaglocatie